> HELD

Jeugdvakantiewerk Goirle

Opslagruimte

Het Jeugdvakantiewerk Goirle organiseert in de zomervakantie een week vol activiteiten voor alle kinderen van Goirle en Riel. Zo’n 850 kinderen en 300 vrijwilligers beleven een super week met spelletjes, zoektochten, theater en sportactiviteiten. De kinderen ontmoeten elkaar weer na de vakantie en onder de vrijwilligers ontstaan nieuwe vriendschappen.

Om deze week te kunnen organiseren, beschikt het Jeugdvakantiewerk (JVW) over heel veel spullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het én belangrijker nog, we gebruiken het. In onze opslag vind je dan ook tafels en stoelen, spelmaterialen zoals ballen, touwtrektouwen, schandpalen, maar ook ons decor en koffie- en theekannen. Allemaal spullen die noodzakelijk zijn voor een goede en leuke JVW-week!

De afgelopen 35 jaar heeft het JVW de spullen gratis op kunnen slaan. Daar is ruim een jaar geleden verandering in gekomen. We moesten op zoek naar een andere opslag en hebben deze na lang zoeken gelukkig gevonden. Helaas kost deze opslag ons behoorlijk wat geld.

Het Jeugdvakantiewerk wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Geld mag hierbij geen rol spelen. Het inschrijfgeld moet dus zo laag mogelijk zijn! Op dit moment wordt éénderde van het inschrijfgeld besteed aan opslag.
Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk geld op te halen om de kosten van de opslag te kunnen betalen, zodat we dit jaar het inschrijfgeld niet hoeven te verhogen!

Kies voor de basisschooljeugd van Goirle en Riel, voor het Jeugdvakantiewerk!

tovertafel

×