Aan de wandel voor Gelden vûr Helden

Loopgroep Goirle draagt de Zonnebloem-afdelingen in Goirle en Riel een warm hart toe.
Daarom hebben twee Loopgroep Goirle-leden het idee opgevat om t.b.v. dit super goede doel een mooie wandeling te organiseren op zondag 16 december (geheel gepijld).
Geen mooier moment, dan tussen Sinterklaas en Kerst, om eens lekker met de hele familie, de benen te strekken en te genieten van alles wat onze eigen “achtertuin” te bieden heeft.
Een wandeling van 6 of 12 kilometer en, we vergeten (zeker in het kader van de Zonnebloem) alle rolstoelgebruikers niet, dus er is ook een speciale 3,5 km rolstoelroute uitgezet.

De wandeling laat u kennismaken met een natuurgebied, als de Vosserijten. Verder bent u te gast op landgoed Gorp en Roovert en lopen we langs het prachtige Bankven. De 12 km route biedt ook een verrassend uitzicht over vennen met de illustere namen als Haneven, Biesbosch en Koude Water.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 5,- voor iedereen van 13 jaar of ouder. Inschrijven kan op de ochtend zelf, maar ook via onderstaand formulier. Betaling van het inschrijfgeld kan op de ochtend zelf. Het inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar Stichting Gelden vûr Helden!!

Startpunt
Deelnemers kunnen tussen 9.30 en 11 uur starten vanuit de foyer van het CC Jan van Besouw (ontbijt vanaf 08:30u).

Ontbijt- en lunchactie Jan van Besouw
Bij Cultureel Centrum Jan van Besouw kunnen wandelaars starten met een ontbijt (08:30u) en / of afsluiten met een heerlijk lunchbuffet. Ontbijten kost € 5,- per persoon, lunch kost €11 per persoon. Voor elk verkocht ontbijt en lunch doneert het Jan van Besouw € 2,- aan Gelden vûr Helden.
Wil je gebruik maken van het ontbijt of de lunch, schrijf je dan voor 15 december in via onderstaand formulier en geef duidelijk aan of je komt ontbijten en/of lunchen.

Met vragen kun je terecht bij: Piet Colpaart (06-51500718) of Toon Verdaasdonk (06-51818984)