Het Goede Doelen Dictee Goirle/Riel – INSCHRIJVING IS GESLOTEN

De Bibliotheek Goirle en het Mill Hill College dagen u uit om mee te doen aan het Goede Doelen Dictee!
Een spannend dictee van 10 zinnen. Fouten maken mag, dat levert meer geld op voor het goede doel; Gelden vûr Helden – Goirle/Riel

Liefhebbers van taal, leraren, docenten, raadsleden, verenigingsbesturen, ouders, leerlingen; iedereen kan meedoen aan het Goede Doelen Dictee dat de Bibliotheek Goirle samen met het Mill Hill College organiseert. Het Goede Doelen dictee zal plaatsvinden op woensdag 23 oktober 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Atrium van het Mill Hill College.

Je kan zowel individueel als in teamverband meedoen (max. 7 leden per team). Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- p.p. Daarnaast wordt er € 0,50 betaald per fout (met een maximum van € 10,-).

Inschrijven doe je via onderstaand formulier. Er wordt gevraagd direct het inschrijfgeld van € 10,- p.p. te betalen. Op de avond betaal je € 0,50 per fout (met een max van € 10,-). Koffie en thee bij binnenkomst (inloop 19.00 uur in Atrium) is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Tijdens de pauze en de nakijktijd kunt u een drankje nuttigen, tegen betaling. Pinnen is niet mogelijk! Zowel de fouten (€ 0,50 per fout) als de drankjes moeten contant afgerekend worden. Neemt u aub zo veel mogelijk kleingeld hiervoor mee, het wisselgeld is beperkt! Inschrijven is mogelijk tot 20 oktober 2019.

Programma avond
19.00 uur – Ontvangst
19.30 uur – Start dictee
21.00 uur – Uitslag en bespreken dictee
21.30 uur – Einde avond

De opbrengst van het Goede Doelen Dictee gaat naar Gelden vûr Helden die in 2019 geld voor Jongerenwerk Mainframe inzamelt. Mainframe zet zich in voor alle jongeren in Goirle en Riel. Zij helpen jongeren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren, zoals de Buitenspeeldag, buurtsport, DJ-avonden, Week van het geld en voorlichting aan ouders en kinderen over social media en het puberbrein. Ook organiseren zij evenementen samen met jongeren, zoals een verwendag voor ouderen in Riel of een kookproject. Jongerenwerk Mainframe is onderdeel van Stichting Jong.