Supersponsoren aan het woord
 
Mede dankzij onze supersponsoren kunnen wij dit jaar een mooi bedrag inzamelen voor De Zonnebloem. Wij danken hen voor hun bijdrage.
 
Civil Support
Karwei
Rabobank
Schraven
Linfosys
Vincent Vorster is met zijn bedrijf Linfosys supersponsor van Gelden vûr Helden

Wat voor bedrijf is Linfosys?
Linfosys levert ICT oplossing aan het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben een eigen datacenter en van daaruit leveren wij hosting diensten zoals Online Werkplekken, Hosted Exchange en Website hosting. Al onze diensten worden beheerd geleverd, oftewel: de klant hoeft zich zo min mogelijk bezig te houden met ICT.

Waarom steunen jullie GvH?
Het is leuk en mooi om een lokaal initiatief te steunen. Een goed en positief steentje bijdragen aan de maatschappij is iets wat iedereen zou moeten doen op zijn of haar manier. Het vergroten van de saamhorigheid en elkaar helpen in Goirle/Riel is één van de doelen van GvH, hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen.

Waarom is de Zonnebloem Goirle en Riel een mooi doel?
Het leven bestaat uit het maken van keuzes. Helaas moeten veel mensen met bepaalde beperkingen door het leven gaan zonder dat zij daarvoor gekozen hebben. De Zonnebloem probeert het leven voor jong (vanaf 18) en oud aangenamer te maken. Ik vind dat erg nobel en steek hen graag een hart onder de riem. Chapeau voor de vele vrijwilligers die zich hiervoor inspannen.

Keurslager van Hest, Paul Brands
Iedere goede doelenactie die mensen ondersteunt en/of mensen extra aandacht geeft, is de moeite waard om te ondersteunen. Voor mij is het doel dit jaar bijzonder, omdat mijn vrouw Monique er vrijwilligster is. De Zonnebloem Goirle en Riel is een doel dat zeer breed
gedragen wordt. Ik ben van mening dat het steunen van Gelden vûr Helden hoort bij maatschappelijk ondernemen, net zoals het steunen van verenigingen in Goirle. Laten we er samen een succes van maken. De Zonnebloem heeft zorg en aandacht voor onze ouders en grootouders. Dat verdienen zij!